אופן הכנה:
במיקסר או בקערה שופכים את הביצים ומים.
מיד את המלח והקמח ומערבבים היטב בעזרת היידים למשך 12 דק׳ או במהירות 1 למשך 10 דק׳.
מוציאים מהמיקסר, עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה וחצי.
בסיר 7 ליטר שופכים שמן, את כל הירקות מלבד העלים, פלפל אנגלי וצורבים במשך 3 דק׳.
מוסיפים את המים, העלים ומביאים לרתיחה.
מבשלים במשך שעה ורבע ומכבים את האש.
מוציאים את בצק הנודלס מהמקרר ומתחילים בעבודה הקשה של המתכון.
לשים בעזרת הידיים בלבד במשך 10 דק׳ את הבצק בצורה של קיפולים פנימה להוצאה כל האוויר, הפיכתהסיבים והחלבונים לחזקים על מנת לקבל אטריות קופצניות.
לאחר שהכדור הפך להיות חלק חוצים ומתחילים לרדד בעזרת מערוך וקימוח תמידי.
שימי לב זה ייקח לכם זמן לא להתאייש.
מרדדים עד לקבלת בצד דק בעובי 1 מ״מ באופן שווה.
מקמחים ומקפלים פנימה את הבצק המרודד (דוגמא בסרטון) וחותכים לנודלס בעובי שאתם אוהבים.
מקמחים היטב, פותחים את האטריות ושומרים עליהן מכוסות במגבת על השיש.
בוואק קטן או סיר בינוני שופכים שמן, שום, ג׳ינג׳ר, שאלוט, צ׳ילי גרוס, מיסו ומטגנים יחד במשך 2 דק׳.
במקביל מפוררים בעזרת מזלג את הטופו ומוסיפים פנימה.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומעבירים לאש גבוהה למשך 7 דק׳ ועד להתקרמלות הסוכרים.
מוציאים את הטופינג לצלחת בצד.
באותו וואק קטן או סיר בינוני (לא לנקות אותו!) שופכים שמן, צנון לבן והגזר חתוכים לטבעות.
מטגנים במשך 5 דק׳ על אש בינונית.
מוסיפים ציר ירקות, עשב לימון ומביאים לרתיחה.
מניחים את האטריות במרק, כף מלח, מערבבים בזהירות ומבשלים עד למידת העשייה הרצויה (אני בישלתי 5 דק׳)
מגישים בקערה, מניחים רק את הנודלס והירקות, מניחים 2 כפות גדושות של הטופינג, ממלאים במרק מהסיר עד סוף הקערה, מניחים בצל ירוק וליים בקערה.
בתאבון מוכן!!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הנודלס של פינג אבא של פו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מהסרטים? כל המתכונים שלי מהסרטים והסדרות מחכים לכם ממש פה.