מתכון לבשר:
מצרכים:
ההמבורגר של רובי 🍔 את המתכון הזה יישמרו בערך 10K אנשים✍🏼
• 1.8 ק״ג 75% צלעות טחון & 25% שומן בקר (בוקס)
• 120 גרם קטשופ
• 35 גרם רוטב ברביקיו
• כפית חרדל
• כף מלח
• כפית פלפל שחור טחון
• כף שמן
אופן הכנה:
בקערה גדולה נזרוק את הבשר הטחון ונפריד (נפורר) כמה שניתן.
בקערה קטנה נכין את הרוטב, נכניס את כל המרכיבים ונערבב היטב.
שופכים את הרוטב על הבשר ומתחילים לעבוד.
חברים *לעבוד* אתם הולכים לעשות מסאז׳ אלים לבשר במשך 15 דק׳, למעוך, לאגרף, לקפל, לפתוח ולסגור💪🏼
עד שכל הבשר יקבל את הרוטב ויהפוך לעיסה נוחה לעבודה.
מכדררים כדורים במשקל 200 גרם ומניחים על השולחן.
על שקית ניילון, בעזרת רינג אנו יוצרים את הקציצות, מיד עוטפים ומסדרים במגש.
פה יש שתי אפשריות:
1. זאת האופציה המועדפות עליי, לתת לקציצות מנוחה במקרר בין שעתיים – ללילה שלם ואז להכין.
2. להכניס למקפיא ויש לכם המבורגרים למשך 6 חודשים
סרטוני הכנה והצעות הגשה פה למטה! 🍔🍔🍔
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה אתם חייבים לנסות את המתכון לסנדוויץ' קורנביף המושלם הזה!