ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

הום פרייז אפוי בתנור

5 מצרכים בלבד ויש לכם בבית הום פרייז מעולה כמו במסעדות, אבל עם הרבה פחות שמן - מנה מעולה כשרוצים להתפנק אבל בלי טיגונים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

5 תפו״א
5 כפות שמן זית
כף גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף שטוחה פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות.
בקערה מערבבים יחד את התפו״א, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
במגש מרופד נייר אפייה, מפזרים את התפו״א (שלא יהיו אחד על השני!) ומפזרים באחידות פפריקה מתוקה מעל.
מכניסים לתנור למשך 45 דק׳.
לאחר מכן מגבירים את התנור ל-200 מעלות ולמצב גריל למשך 10 דק׳.
מוכן, יש להגיש לצד רטבים שאוהבים כמו – צ׳ילי מתוק, אלף האיים, קטשופ ומיונז.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן הום פרייז בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו שיש לכם הום פרייז אפוי בתנור מעולה, אתם חייבים להכין את הרטבים המעולים שלי!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור