ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

דניס בתנור במילוי ירקות

דניס בתנור במילוי של פלפלים שיוצא רך ועסיסי וכל כך טעים, מנה חגיגית, מרשימה ופשוטה להכנה - מושלמת לחג או לשולחן השבת
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• 2 יחידות דניס במשקל 650/850 גרם (1.5 ק״ג)
• 2 גמבה (צהובה & אדומה)
• פלפל חריף
• 4 ענפי טימין
• ¼ צרור פטרוזיליה
• כף שמן זית
• כף מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית גדושה פפריקה מתוקה
• לימון (½ למילוי, ½ להגשה)

אופן הכנה:

מחממים תנור על 190 מעלות.
בקערה מערבבים את הירקות, התבלינים, שמן זית ו-½ לימון.
ממלאים את בטן הדגים בנדיבות, עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 25 דק׳.
מוציאים מהתנור פותחים את העטיפה, חושפים את הדגים ומרימים ל210 מעלות את התנור.
מכניסים לתנור למשך 15 דק׳.
מוציאים מהתנור, מגישים לצד חצי לימון ומלח שולחן.
בתאבון ❤️
(ניתן לבצע את אותה הפעולה על מנגל – 20 דק׳ עטוף ו-10 דק׳ חשוף)

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לדניס בתנור, את חייבים לנסות את הברבוניות בציפוי פיסטוק הנהדרות האלו.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור