מצרכים:
• 2 יחידות דניס במשקל 650/850 גרם (1.5 ק״ג)
• 2 גמבה (צהובה & אדומה)
• פלפל חריף
• 4 ענפי טימין
• ¼ צרור פטרוזיליה
• כף שמן זית
• כף מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית גדושה פפריקה מתוקה
• לימון (½ למילוי, ½ להגשה)
אופן הכנה:
מחממים תנור על 190 מעלות.
בקערה מערבבים את הירקות, התבלינים, שמן זית ו-½ לימון.
ממלאים את בטן הדגים בנדיבות, עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 25 דק׳.
מוציאים מהתנור פותחים את העטיפה, חושפים את הדגים ומרימים ל210 מעלות את התנור.
מכניסים לתנור למשך 15 דק׳.
מוציאים מהתנור, מגישים לצד חצי לימון ומלח שולחן.
בתאבון ❤️
(ניתן לבצע את אותה הפעולה על מנגל – 20 דק׳ עטוף ו-10 דק׳ חשוף)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לדניס בתנור, את חייבים לנסות את הברבוניות בציפוי פיסטוק הנהדרות האלו.