אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
עוטפים את דלעת הערמונים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך שעה.
מוציאים מהתנור, חוצים ומנקים את הזרעים.
מניחים בתוך הדלעת את הערמונים הקלויים, מורחים את החמאה בדפנות הדלעת ומפזרים חתיכות חמאה על הערמונים, מפזרים סוכר באחידות ומכניסים חזרה לתנור למשך 7 דק׳ על מצב גריל ו-200 מעלות (מכניסים את הדלעת לחלק העליון של התנור)
מוציאים את הדלעת מהתנור, מפזרים קינמון, מזלפים מייפל בנדיבות ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן דלעת ערמונים מתוקה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לדלעת ערמונים מתוקה, אתם חייבים לנסות את הפסטה ברוטב דלעת ערמונים הזאת!