אופן ההכנה:
מדליקים ומחממים גריל / מנגל.
מניחים 2 ניירות אפייה אחד על השני ומתחת לנייר כסף.
קוצצים יחד את הכוסברה, נענע, פלפל, שום, אבקת ג׳ינגר, מלח וסויה בעזרת קוצץ ירקות.
חורצים את הדג משני צדדיו לפי הדוגמא בסרטון.
מורחים בנדיבות בממרח הירוק מבחוץ ובפנים.
מכניסים לבטן הדג חצי לימון פרוס.
עוטפים ברצועות גסות של בצל ירוק מכל צדדיו.
סוגרים את הנייר אפייה בקיפול יחד עם הנייר כסף לפי הדוגמא בסרטון.
מניחים את הדגים על גריל למשך 20 דק׳ בדיוק.
מוכן בתאבון 🤍
מגישים לצד לימון ורוטב סויה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן דג שלם? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
וליד הכי מתאים אנטיפסטי!