ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

דג נסיכה ברוטב קונפי שום ופלפלים

הדג הכי טעים שתכינו בשישי הקרוב! דג נסיכה ברוטב קונפי שום ופלפלים ממכר וטעים בטירוף שיגרום לכם ללקק את האצבעות!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

שליש כוס שמן זית
ראש שום
פלפל ירוק חריף
פלפל צהוב חתוך לקוביות גסות
פלפל כתום חתוך לקוביות גסות
פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
כף פפריקה
כף שטוחה מלח דק
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם)
חצי כוס מים
חבילת פילה דג נסיכת הנילוס פרוס
לימון טרי
עגבנייה אדומה וגדולה
חצי צרור עלי כוסברה או פטרוזיליה

אופן ההכנה:

בסיר סוטאז׳, מחממים שמן על אש נמוכה
** חשוב נמוכה – כל תהליך הבישול עד להכנסת העגבניות המרוסקות אנו מבשלים בבישול איטי על בעבוע קל.

מקלפים את שיני השום ומכניסים יחד עם הפלפל החריף לשמן, לאחר קבלת צבע זהוב לשום מוסיפים את הפלפלים חתוכים לקוביות גסות.
מבשלים יחד במשך 40 דק׳ על אש נמוכה כשהבעבוע עדין מאוד (שימו לב לבועות הסיר קטנות ועדינות)

לאחר מכן מוסיפים תבלינים ומערבבים יחד במשך דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומגבירים את האש במעט.
לאחר 5 דק׳ מוסיפים את המים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את נסיכת הנילוס לרוטב, ובעזרת הכף מכסים את הפילה ברוטב מלמעלה.
מניחים פרוסת לימון ופרוסת עגבניה על כל פילה ומבשלים יחד עם מכסה סגור על אש בינונית במשך 15 דק׳.
לאחר מכן פותחים את המכסה וממשיכים לבשל 10 דק׳ נוספות.
מוכן – מכבים את האש ונותנים לתבשיל מנוחה קצרה.
רגע לפני ההגשה מפזרים כוסברה קצוצה דק ומגישים לצד חלות (יש מתכון בסרטון הקודם)
בתאבון!

שומרי שבת / חג? מכינים את הדג לפי ההוראות בדיוק ומחממים כ-20 דק׳ לפני האוכל על פלטה של שבת – את הכוסברה מפזרים רגע לפני האוכל.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן דג נסיכה ברוטב? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ולצד הדג נסיכה ברוטב חייב חלת שמן זית טרייה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור