אופן הכנה:
חותכים את הפפאיה מלמעלה, שומרים את ראש הפרי, מרוקנים היטב את תוכן הפרי, חותכים את הקצה התחתון (רק כדי שהפרי יעמוד – זהירות לא לעשות חור למטה) ומכניסים למקרר מכוסה ניילון נצמד.
בכוס שופכים את אבקת הג׳לטין, שופכים מים קרים מערבבים היטב ומניחים למנוחה בצד במשך 25 דק׳.
לאחר 20 דק׳, שופכים בסיר חלב קוקוס, סוכר ומביאים לרתיחה.
מיד שופכים את הג׳לטין מערבבים יחד 2 דק׳ ומכבים את האש.
ממשיכים לערבב במשך 5 דק׳ עד לצינון חלקי (מפסיק להוציא אדים).
מוציאים את הפפאיה מהמקרר, שופכים את הג'לי חלב קוקוס לתוך הפרי, סוגרים בעזרת ראש הפרי וקיסם.
מכניסים למקרר למשך הלילה (מינימום 6 שעות)
מוכן – חותכים ואוכלים 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ג'לי חלב קוקוס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.