ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

ג'לי חלב קוקוס בתוך פפאיה

מתכון לג'לי קוקוס בתוך פפאיה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

פפאיה בשלה
14 גרם ג׳לטין (דגים)
חצי כוס מים קרים
250 מ״ל חלב קוקוס
כף גדושה סוכר

אופן הכנה:

חותכים את הפפאיה מלמעלה, שומרים את ראש הפרי, מרוקנים היטב את תוכן הפרי, חותכים את הקצה התחתון (רק כדי שהפרי יעמוד – זהירות לא לעשות חור למטה) ומכניסים למקרר מכוסה ניילון נצמד.
בכוס שופכים את אבקת הג׳לטין, שופכים מים קרים מערבבים היטב ומניחים למנוחה בצד במשך 25 דק׳.
לאחר 20 דק׳, שופכים בסיר חלב קוקוס, סוכר ומביאים לרתיחה.
מיד שופכים את הג׳לטין מערבבים יחד 2 דק׳ ומכבים את האש.
ממשיכים לערבב במשך 5 דק׳ עד לצינון חלקי (מפסיק להוציא אדים).
מוציאים את הפפאיה מהמקרר, שופכים את הג'לי חלב קוקוס לתוך הפרי, סוגרים בעזרת ראש הפרי וקיסם.
מכניסים למקרר למשך הלילה (מינימום 6 שעות)

מוכן – חותכים ואוכלים 😍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן ג'לי חלב קוקוס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור