אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
את החצילים פורסים לאורך ובאופן שווה בעובי 1.5 ס״מ.
מניחים את פרוסות החציל על תבנית מרופדת נייר אפייה, מזלפים שמן זית באופן שווה ומפזרים קורט מלח דק על כל פרוסה
מכניסים לתנור למשך כ-30 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום לחצילים.
מוציאים מהתנור לצינון מהיר של 10 דק׳, במקביל מעבירים את הגבינת שמנת שום שמיר לשקית זילוף (אין צורך בצנטר).
על משטח עבודה נקי, מניחים פרוסת חציל קלוי, מזלפים גבינת שמנת שום שמיר ומגלגלים את החציל לפי הדוגמא בסרטון.
מניחים את גליליות החצילים בצלחת הגשה מרכזית, מפזרים עגבניות לחות קצוצות מעל ומקשטים בעלי שמיר טרי.
מוכן! חג שבועות שמח 🤍
רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן גליליות חציל קלוי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עכשיו שיש לכם גליליות חציל קלוי למרכז שולחן, לחצו כאן לעוד מתכוני שבועות!
פרסום במימון משק צוריאל