מצרכים:
• 2 יחידות ממתק עד חצות ביסקוויטים (או אוראו)
• 2 מקלות ארטיק
• שמנת מתוקה
• ½ חבילה שוקולד חלב
• ½1 חבילה שוקולד לבן
אופן הכנה:
מועכים ומרסקים את הממתק ביסקוויטים היטב, חותכים בחלקו עליון בעזרת מספריים ומניחים בתוך כוס (דוגמא בסרטון)
תוקעים 2 מקלות ארטיק, מוסיפים שמנת מתוקה עד לכיסוי מלא של הביסקוויטים, מכניסים למקפיא יחד עם הכוסות למשך 5 שעות (או לילה).
ממיסים את השוקולדים בכוסות, מוציאים מהמקפיא את הגלידות ומיד טובלים בשוקולד הלבן (בגלל הקור והחום השוקולד יתקשה מיד)
מקשטים עם שוקולד חלב בעזרת כפית (על משטח מרופד נייר אפייה) ומוכן – בתאבון.
ניתן לאכול מיד או לשמור במקפיא עד 6 חודשים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לגלידה עד חצות, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!