אופן הכנה:
בקערה שופכים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
עוצרים, מוסיפים חלב מרוכז, 6 כפות רוטב בייגלה ומערבבים קלות כ-15 שניות. (נזהרים לא לשבור את הקצפת)
מעבירים לכלי זכוכית או נירוסטה, מוזגים עוד 4 כפות רוטב בייגלה ובעזרת סכין מערבבים קלות
נרצה לקבל שכבה עליונה מרוכזת יותר ברוטב בייגלה – דוגמא בסרטון
נשבור בייגלה גס ונפזר מלמעלה.
מכניסים למקפיא למשך 4+ שעות או לילה.
מוכן גלידה בייגלה מלוח!
* יש להוציא מהמקפיא כ-15 דק׳ לפני ההגשה.
** מומלץ להגיש לצד רוטב בייגלה נוסף למכורים 😬
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן גלידה בייגלה מלוח? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.