מצרכים:
• 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ״ל)
• ½1 כפות אינסטנט פודינג וניל
• 6 כפות חלב מרוכז
• 10 כפות רוטב בייגלה מלוח (למתכון לחץ כאן)
• קערית בייגלה שטוחים
אופן הכנה:
בקערה שופכים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
עוצרים, מוסיפים חלב מרוכז, 6 כפות רוטב בייגלה ומערבבים קלות כ-15 שניות. (נזהרים לא לשבור את הקצפת)
מעבירים לכלי זכוכית או נירוסטה, מוזגים עוד 4 כפות רוטב בייגלה ובעזרת סכין מערבבים קלות (נרצה לקבל שכבה עליונה מרוכזת יותר ברוטב בייגלה – דוגמא בסרטון)
נשבור בייגלה גס ונפזר מלעמלה.
מכניסים למקפיא למשך 4+ שעות או לילה.
מוכן!
* מומלץ להוציא מהמקפיא כ-15 דק׳ לפני ההגשה.
** מומלץ להגיש לצד רוטב בייגלה נוסף למכורים 😬
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.