אופן ההכנה:
בקוצץ ירקות טוחנים את הכוסברה עם הגבעולים, שיני שום וג׳ינג׳ר.
מעבירים לקערה גדולה יחד עם הפרגית, מוסיפים גרידת לימון, מיץ לימון, קורנפלור, סויה, מייפל, שמן שומשום וצ׳ילי גרוס.
מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
עכשיו נשתמש בבצק המעולה של שימרית להכנת הגיוזה בדיוק לפי הדוגמא של הקיפולים בסרטון.
לאחר הקיפולים מתחילים בבישול.
במחבת גדולה שיש לה מכסה תואם שופכים כף שמן ומניחים את הגיוזה בפנים בתנועת מריחה.
מעלים לאש לאחר שהמחבת מלאה אך לא צפופה ומדליקים על האש החזקה ביותר עם מכסה סגור.
30 שניות מרגע בעבוע השמן פותחים את המכסה, שופכים פנימה חצי כוס מים רותחים ומיד סוגרים את המכסה לבישול של 3 דק׳ נוספת.
מוכן 🤍 מפזרים בצל ירוק מעל ומגישים לצד הרוטב שנתתי לכם את המתכון ברשימת המצרכים.
ניתן להחליף את העוף טחון בדג טחון או טופו.
בנוסף בבטטה לאחר בישול בתנור.
כל שאר המתכון זהה אחד לאחד
פרסום במימון שימרית
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
הכנתם גיוזה עוף? עכשיו תנסו סטייק עם אננס!