ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

גולאש בטעם עמוק ועשיר

מתכון מנצח לגולאש מעולה עם טעמים עשירים, הגולאש אומנם צריך בישול ארוך אבל ההכנה שלו היא קלה ופשוטה ויש למה לחכות

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

4 כפות שמן
2 קילו בשר מספר 4 או 5 (חזה בקר)
בצל לבן ענק
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
2 פלפל אדום גדול
2 גבעולי סלרי
15 שיני שום (ראש)
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף גדושה פפריקה חריפה
5 עגבניות
20 תפוחי אדמה גורמה (מיני)
מים
כף וחצי מלח

אופן הכנה:

בסיר על אש גבוהה, שופכים שמן ואת הבשר חתוך לקוביות.
חותכים בצל לרבעים, זורקים לסיר ומפזרים פלפל שחור.
מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מורידים ללהבה בינונית ומחכים עד לאידוי כל הנוזלים.
בזמן האידוי, קולים את הפלפלים על הגז.
חותכים סלרי ומוסיפים לסיר לאחר אידוי הנוזלים וקבלת צבע שחום לבשר.
זורקים את השום פנימה, פפריקה מתוקה, חריפה ומערבבים.
מורידים לאש נמוכה.
חורצים איקסים בעגבניות, מניחים בקערה ושופכים מים רותחים.
לאחר דקה מקלפים וחותכים את העגבניות.
מוסיפים את העגבניות הקלופות לסיר.
מקלפים את הפלפלים הקלויים, חותכים לקוביות ומוסיפים לסיר גם כן.
מגבירים לאש בינונית ומערבבים.
שוטפים היטב את התפוחי אדמה ומוסיפים לסיר.
שופכים מים עד לכיסוי מלא של כל התבשיל ומגבירים אש עד לרתיחה.
מוסיפים מלח, מערבבים, סוגרים את הסיר במכסה המתאים ומורידים לאש נמוכה למשך 4 שעות.
מוכן! בדקו את המליחות בגולאש והגישו לאחר תיקון אם צריך – תפוחי אדמה סופחים מלח ויש לתקן מליחות לאחר הבישול
בתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הגולאש ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך