צפיות: 1991

גולאש בטעם עמוק ועשיר

מתכון מנצח לגולאש מעולה עם טעמים עשירים, הגולאש אומנם צריך בישול ארוך אבל ההכנה שלו היא קלה ופשוטה ויש למה לחכות
גולאש בטעם עמוק ועשיר
גולאש בטעם עמוק ועשיר

מצרכים:

4 כפות שמן
2 ק״ג בשר מספר 4 (חזה בקר)
בצל לבן ענק
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
2 פלפל אדום גדול
2 גבעולי סלרי
15 שיני שום (ראש)
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף גדושה פפריקה חריפה
5 עגבניות
20 תפוחי אדמה גורמה (מיני)
מים
כף גדושה (!!) מלח

אופן הכנה:

בסיר על אש גבוהה, שופכים שמן ואת הבשר חתוך לקוביות.
חותכים בצל לרבעים, זורקים לסיר ומפזרים פלפל שחור.
מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מורידים ללהבה בינונית ומחכים עד לאידוי כל הנוזלים.
בזמן האידוי, קולים את הפלפלים על הגז.
חותכים סלרי ומוסיפים לסיר לאחר אידוי הנוזלים וקבלת צבע שחום לבשר.
זורקים את השום פנימה, פפריקה מתוקה, חריפה ומערבבים.
מורידים לאש נמוכה.
חורצים איקסים בעגבניות, מניחים בקערה ושופכים מים רותחים.
לאחר דקה מקלפים וחותכים את העגבניות.
מוסיפים את העגבניות הקלופות לסיר.
מקלפים את הפלפלים הקלויים, חותכים לקוביות ומוסיפים לסיר גם כן.
מגבירים לאש בינונית ומערבבים.
שוטפים היטב את התפוחי אדמה ומוסיפים לסיר.
שופכים מים עד לכיסוי מלא של כל התבשיל ומגבירים אש עד לרתיחה.
מוסיפים מלח, מערבבים, סוגרים את הסיר במכסה המתאים ומורידים לאש נמוכה למשך 4 שעות.
מוכן!
בתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הגולאש ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן