אופן הכנה:
בסיר על אש גבוהה, שופכים שמן ואת הבשר חתוך לקוביות.
חותכים בצל לרבעים, זורקים לסיר ומפזרים פלפל שחור.
מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מורידים ללהבה בינונית ומחכים עד לאידוי כל הנוזלים.
בזמן האידוי, קולים את הפלפלים על הגז.
חותכים סלרי ומוסיפים לסיר לאחר אידוי הנוזלים וקבלת צבע שחום לבשר.
זורקים את השום פנימה, פפריקה מתוקה, חריפה ומערבבים.
מורידים לאש נמוכה.
חורצים איקסים בעגבניות, מניחים בקערה ושופכים מים רותחים.
לאחר דקה מקלפים וחותכים את העגבניות.
מוסיפים את העגבניות הקלופות לסיר.
מקלפים את הפלפלים הקלויים, חותכים לקוביות ומוסיפים לסיר גם כן.
מגבירים לאש בינונית ומערבבים.
שוטפים היטב את התפוחי אדמה ומוסיפים לסיר.
שופכים מים עד לכיסוי מלא של כל התבשיל ומגבירים אש עד לרתיחה.
מוסיפים מלח, מערבבים, סוגרים את הסיר במכסה המתאים ומורידים לאש נמוכה למשך 4 שעות.
מוכן! בדקו את המליחות בגולאש והגישו לאחר תיקון אם צריך – תפוחי אדמה סופחים מלח ויש לתקן מליחות לאחר הבישול
בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הגולאש ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.