ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

גוואקמולי או גוואקמולה

גוואקמולי אבוקדו מושלם עם עגבניות ופלפל חריף, אתם לא מבינים כמה זה טעים! מושלם לצד קערה ענקית של נאצ'וס או על טורטייה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

רבע בצל סגול קטן
2 עגבניות מגי קטנות או אחת גדולה
כוס עלי כוסברה
אבוקדו אס גדול ורך
מיץ מחצי ליים טרי
רבע כפית שטוחה מלח דק
להגשה:
פיתות / טורטיות
שמן זית
מלח ים

אופן הכנה:

חותכים את הבצל לקוביות קטנות מאוד, את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים את עלי הכוסברה ומוסיפים קוביות גסות של אבוקדו לקערה. סוחטים ליים, מוסיפים מלח ובעזרת כפות (לפי הדוגמה בסרטון) מערבבים ומרסקים את האבוקדו לגוואקמולי.

לצ׳יפס טורטייה או פיתה – מכניסים לתנור על 170 מעלות משולשים עם שמן זית מעל ומעט מלח גס עד לקבלת צבע זהוב.

מוכן תהנו.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן גוואקמולי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לגוואקמולי, אתם חייבים לנסות את הסלסה המקסיקנית המטריפה הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור