אופן הכנה:
חותכים את הבצל לקוביות קטנות מאוד, את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים את עלי הכוסברה ומוסיפים קוביות גסות של אבוקדו לקערה. סוחטים ליים, מוסיפים מלח ובעזרת כפות (לפי הדוגמה בסרטון) מערבבים ומרסקים את האבוקדו לגוואקמולי.
לצ׳יפס טורטייה או פיתה – מכניסים לתנור על 170 מעלות משולשים עם שמן זית מעל ומעט מלח גס עד לקבלת צבע זהוב.
מוכן תהנו.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן גוואקמולי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לגוואקמולי, אתם חייבים לנסות את הסלסה המקסיקנית המטריפה הזאת!