מצרכים:
• אבוקדו גדול ובשל
• 10 עגבניות שרי
• ½ צרור כוסברה
• ½ בצל סגול
• ½ פלפל חריף
• שן שום גדולה (כתושה)
• ½ כפית שטוחה פלפל שחור
• ½ כפית מלח
• ½ לימון (סחוט)
אופן הכנה:
קל ופשוט! חותכים דק דק את כל הירקות מראש.
מועכים את האבוקדו היטב, מוסיפים את הירקות החתוכים, תבלינים, מיץ לימון ומערבבים היטב.
מוכן – בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לגוואקמולי, אתם חייבים לנסות את הסלסה המקסיקנית המטריפה הזאת!