מצרכים:
• 150 גרם גבינת פקורה (בעדיפות עם עגבניות)
• 150 גרם גבינה בולגרית
• ½ כפית טימין יבש
• כפית אורגנו יבש
• ½ כפית בזיליקום יבש
• ½ כפית פלפל שחור
• ביצה
• 3 כפות מחית עגבניות איטלקי
• 6 גביעי גלידה (עדיפות לוופל עבה)
• 3 עגבניות שרי
אופן הכנה:
מחממים תנור ל160 מעלות.
בעקרה מערבבים יחד את כל המצרכים ומעבירים את תערובת הגבינות לשקית זילוף.
הופכים תבנית אפייה חד פעמית, יוצרים חורים במרווחים שווים שבהם יעמדו הוופלים (דוגמא בסרטון)
ממלאים את הוופלים בתערובת הגבינות, מניחים אותם בחורים הייעודים אותם יצרנו בתבנית ומכניסים לתנור למשך 18/20 דק'.
מוציאים מהתנור ובתאבון.
**מומלץ להגיש בתוך כוס עטופה במפית (מנה מלכלכת וטעימה)