אופן הכנה:
במחבת על אש נמוכה, ממיסים את החמאה ומוסיפים את החלב המרוכז.
מביאים לרתיחה, מוסיפים את האבקת שוקו, מערבבים היטב וללא הפסקה עד לפירוק האבקה ומיזוג בחלב המרוכז.
לאחר כ4/5 דק׳ של ערבוב, עושים בדיקת סמיכות (דוגמא בסרטון), כשהחלב המרוכז הופך להיות סמיך וצמיגי מכבים את האש.
מעבירים לצלחת מרופדת נייר אפייה, מכניסים למקרר למשך שעתיים.
לאחר שעתיים יוצרים כדורים (הם דביקים כן!) ומגלגלים בצלחת מלאה בסוכריות שוקולד
מעבירים לצלחת וטורפים!
מומלץ להכין ולאכול מיד.
אם רוצים לשמור, יש להניח בקופסא/צלחת מרופדת נייר אפייה, במרחקים של 3 ס״מ אחד מהשני ובמקרר. (יש להוציא מהמקרר 15 דק׳ לפני שאוכלים)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בריגדרו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הבריגדרו נסו גם מתכון לקרם ברולה קרמל