אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
פורסים את החלה ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה.
שופכים שמן זית על פרוסות החלה ומכניסים לתנור למשך כ-12 דק׳ ועד קבלת צבע זהוב ויפה לברוסקטה.
במקביל, חותכים עגבניות לקוביות ובקערה מערבבים עם פלפל שחור, מלח ים, לימון, שמן זית ובזיליקום חתוך לרצועות דקות.
מיד כשפרוסות החלה יוצאות מהתנור, מורחים את שן שום כל אחת מהפרוסות – יש לחצות את שן השום ולמרוח בצד החשוף
מניחים מסלט העגבניות על הברוסקטות, מפזרים גבינת פרמזן בנדיבות, מניחים עלה בזיליקום קטן ומוכן! בתאבון 🤍
צולם יחד עם עדיקוש המוכשרת
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לברוסקטה, אתם חייבים לנסות את הרטטוי המשגע הזה!