ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

ברוסקטה מחלה של שבת

נשארה לכם חלה משבת? אתם חייבים להכין את המתכון לברוסקטה וסלט עגבניות בזיליקום המעולה הזה! כמה דקות עבודה ויש לכם ארוחת ערב משגעת של ברוסקטה עגבניות
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

חלה שנשארה מהסופש (או כל לחם אחר)
שמן זית (כף לכל פרוסה)
3 עגבניות אדומות גדולות
חצי כפית פלפל שחור
כפית גדושה מלח ים
כף מיץ לימון טרי
כף שמן זית
6 עלים גדולים בזיליקום טרי
שן שום גדולה
להגשה:
פרמז׳ן או גרנה פדנו (כמה שאוהבים)
עלים קטנים של בזיליקום טרי

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
פורסים את החלה ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה.
שופכים שמן זית על פרוסות החלה ומכניסים לתנור למשך כ-12 דק׳ ועד קבלת צבע זהוב ויפה לברוסקטה.
במקביל, חותכים עגבניות לקוביות ובקערה מערבבים עם פלפל שחור, מלח ים, לימון, שמן זית ובזיליקום חתוך לרצועות דקות.
מיד כשפרוסות החלה יוצאות מהתנור, מורחים את שן שום כל אחת מהפרוסות – יש לחצות את שן השום ולמרוח בצד החשוף
מניחים מסלט העגבניות על הברוסקטות, מפזרים גבינת פרמזן בנדיבות, מניחים עלה בזיליקום קטן ומוכן! בתאבון 🤍

צולם יחד עם עדיקוש המוכשרת

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לברוסקטה, אתם חייבים לנסות את הרטטוי המשגע הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור