מצרכים:
• 2 כוסות פיסטוק קלוי
• 3 כוסות פנקו
• כוס דחוסה עלי פטרוזיליה קצוצה
• 2 כוסות קמח
• 4 ביצים
• כפית מלח
• כפית צ׳ילי גרוס
• 750 גרם פילה ברבוניות
אופן הכנה:
טוחנים את הפיסטוקים ומניחים בקערה.
מוסיפים את הפנקו והפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מנפים את הקמח, מוסיפים ביצים, מלח, צ׳ילי גרוס ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
מכניסים לבלילה, מעבירים לציפוי ומעבירים למגש.
בשלב זה אני ממליץ לעבוד רגיל, בטיגון שמן עמוק! ולא כפי שאני עשיתי את הטרנד הרוסי שהוא מאוד מסוכן (!!!)
מחממים שמן למעלות גבוהות, ברגע שהוא רותח מתחילים לטגן את את הברבוניות.
מכניסים בזהירות לשמן ומוציאים בצבע זהוב.
מעבירים את הברבוניות למחבת יבשה (ניתן לסדר אותם יפה)
ונותנים השחמה נוספת עד לצבע חום בהיר.
זהו מוכן חברים תהנו ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לברבוניות בציפוי פיסטוק, אתם חייבים לנסות את הניוקי דג בתנור המושלם הזה!