אופן הכנה:
** הכנה בליווי מבוגר אחראי בלבד!!**
מחממים שמן בסיר רחב ועמוק כשליש מגובה הסיר על אש בינונית (חשוב שיהיה רחב ועמוק שאם והגלידה ״ברחה״ והשמן יקציף אז הוא לא יגלוש לכם מהסיר – מסוכן מאוד)
פורסים עלי פילו, שופכים שמן זית, מניחים את הגלידה במרכז, בחלק העליון ומקפלים לפי הדוגמא בסרטון.
מכניסים לשמן לטיגון בן 60 שניות בלבד! אם הבקלוואה עדיין לא שחומה, סימן שהשמן לא מספיק חם.
מוציאים ומעבירים לייבוש על רשת במשך 15 שניות.
מעבירים לצלחת, שופכים מייפל, מפזרים אבקת סוכר ופקאן.
מוכן תהנו!
שימו לב תזהרו עם השמן! אל תטגנו בסיר נמוך או צר – אך ורק רחב וגבוה – סכנת שריפה אם והשמן יגלוש לכם.
** במקרה שאתם מזהים פריצה של הגלידה מדפי הפילו מיד לכבות את הגז ולקחת צעד אחורה.
לא לנסות בשום פנים ואופן לשפוך מים אם וגלש לכם השמן.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בקלוואה גלידה מטוגנת? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה לצד הבקלוואה גלידה מטוגנת? אייס קפה מפנק