ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

בצק עוגיות – המתכון המקורי של בן & ג׳ריז

המתכון המקורי של בן אנד ג'ריז לבצק העוגיות הממכר שלהם! 10 דקות ויש לגם בצק עוגיות מושלם שאפשר להניח על הגלידה או לכול ככה מהקערה
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

כוס קמח לבן מפוסטר - 140 גרם
כוס סוכר חום דמררה - 200 גרם
120 גרם חמאה קרה
2 כפות שמנת מתוקה - 20 גרם
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח דק
חצי כוס שוקולד צ׳יפס - 75 גרם

אופן ההכנה:

ראשית נפסטר את הקמח.
מחממים תנור על 120 מעלות טורבו.
במגש מרופד נייר אפייה מרדדים את הקמח ומכניסים לתנור למשך 12 דק׳, לאחר 6 דק׳ יש לערבב עם מזלג את הקמח ולהמשיך עוד 6 דק׳ בתנור.
מוציאים את הקמח המפוסטר לצינון של כ-15 דק׳ ועד לטמפ׳ החדר.

בקערה של המיקסר שופכים כוס סוכר וקוביות של חמאה קרה.
מפעילים את המיקסר על מהירות איטית יחד עם וו פדל עד לקבלת תערובת קלילה ורכה.
מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומלח.
ממשיכים ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
עוצרים ומוסיפים את הקמח המפוסטר פנימה.
מפעילים את המיקסר בחזרה עד לקבלת בצק.
מוסיפים את השוקולד צ׳יפס לבצק, ערבוב אחרון וסיימנו!
מוכן.
ניתן לאכול את הבצק עוגיות מיד או לשמור במקרר בקופסה אטומה עד שבוע או חצי שנה במקפיא.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן בצק עוגיות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לבצק עוגיות, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור