אופן ההכנה:
ראשית נפסטר את הקמח.
מחממים תנור על 120 מעלות טורבו.
במגש מרופד נייר אפייה מרדדים את הקמח ומכניסים לתנור למשך 12 דק׳, לאחר 6 דק׳ יש לערבב עם מזלג את הקמח ולהמשיך עוד 6 דק׳ בתנור.
מוציאים את הקמח המפוסטר לצינון של כ-15 דק׳ ועד לטמפ׳ החדר.
בקערה של המיקסר שופכים כוס סוכר וקוביות של חמאה קרה.
מפעילים את המיקסר על מהירות איטית יחד עם וו פדל עד לקבלת תערובת קלילה ורכה.
מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומלח.
ממשיכים ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
עוצרים ומוסיפים את הקמח המפוסטר פנימה.
מפעילים את המיקסר בחזרה עד לקבלת בצק.
מוסיפים את השוקולד צ׳יפס לבצק, ערבוב אחרון וסיימנו!
מוכן.
ניתן לאכול את הבצק עוגיות מיד או לשמור במקרר בקופסה אטומה עד שבוע או חצי שנה במקפיא.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בצק עוגיות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לבצק עוגיות, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!