אופן הכנה:
מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את הסוכר, מלח ומערבבים בעזרת מזלג.
שופכים כוס נוזל קוקוס, כוס קרם קוקוס, שוברים ביצה ולשים מעט.
מוסיפים מים, לשים מעט, מוסיפים את שאר הקרם קוקוס ולשים במשך 15 דק' ידנית או 10 דק' במיקסר. (אם הבצק קשה מוסיפים מעט מים)
לאחר שקיבלנו בצק נוח לעבודה, יוצרים כדורי פינג פונג ומניחים במגש מוצף שמן.
לאחר שסיימנו לקרוץ את כל הכדורים מוסיפים את שאר השמן (הכדורים צריכים להיות מוצפים לפחות חצי גובה בשמן) ונותנים לבצק לנוח 4 שעות או יותר (עד 12 שעות) עטוף בניילון נצמד במקום קריר על השיש או במקרר אם יום חם.
מחממים מחבת רחבה על אש בינונית או פלטה ייעודית לבננה לוטי (למגזימים כמוני), על משטח עבודה מנירוסטה (מגש קפה למשל כמו בסרטון) מרדדים בעזרת פרק כף היד את הבצק ומותחים לצדדים בעזרת האצבעות (בדומה למופלטה).
מניחים כפית חמאה במחבת, את הבצק מעל החמאה, מיד חותכים רבע בננה פנימה, מקפלים היטב, הופכים, מורחים בשוקולד נוטלה ומעבירים לצלחת.
מזלפים כמה פסים של חלב מרוכז מעל ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בננה לוטי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? כל מתכוני הקינוחים שלי מחכים לכם ממש פה.