אופן הכנה:
מחממים טוסטר אובן על חום בינוני או תנור במצב טורבו 180 מעלות.
חוצים את הבייגלה, קוצצים את הפטרייה דק, מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה ומניחים במסודר בבייגלה.
סוגרים את הבייגלה ונותנים לחיצה להידוק, מכניסים את לטוסטר למשך כ-12 דק׳ עד לקבלת צבע שחום על גבול המעט חרוך (שימו לב לא להגזים יכול לצאת טעם מר ללחם שרוף!)
מוכן תהנו!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים סלט מושלם לצד הבייגל טוסט? אתם חייבים לנסות את הסלט אבוקדו הזה!