אופן הכנה:
בקערה של המיקסר מכניסים את כל המרכיבים לפי סדר רשימת המצרכים למעט מלח.
בעזרת מיקסר על מהירות איטית לשים במשך 5 דק׳ ולמי שאין מיקסר אפשר לישה ידנית במשך 7 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים מלח ולשים 5 דק׳ נוספות במהירות בינונית או 9 דק׳ ידני.
מכדררים כדור גדול של הבצק ומניחים בקערה משומנת, עטוף בניילון נצמד למשך שעה וחצי או הכפלת נפח הבצק.
חותכים את הבצק לחתיכות שוות של 100 גרם, מכדררים לכדורים ונותנים לבצק לנוח 20 דק׳ כשהכדורים מכוסים במגבת.
במקביל בזמן המנוחה, בקערה נערבב גבינת מוצרלה ופטה עיזים. (זה הזמן להוסיף תבלינים מי שרוצה)
מרדדים את כדור הבצק לאורך, ממלאים במילוי בנדיבות, מגלגלים לצורת גליל שאנחנו נאטום כמה שאפשר את תפר החיבור.
לאחר שכל הגלילים מוכנים טובלים בקערת המים, מיד מעבירים לקערת עם השומשום ומשם למגש מרופד נייר אפייה.
מכסים את הבייגלה שבמגש במגבת להתפחה של 30 דק׳.
מיד מחממים תנור ל180 מעלות טורבו. (בזמן ההתפחה)
מכניסים את הבייגלה לתנור למשך כ-30 דק׳ ועד קבלת צבע שחום.
מוכן! מוציאים לצינון של 15 דק׳ ואפשר לאכול 🤍
צולם יחד עם עדי מרום
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הבייגלה במילוי גבינות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
הסלט היווני הזה יבוא לכם בול ליד הבייגלה במילוי גבינות