ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

תפוחי אדמה קטנים בחמאה

בלי להדליק תנור ובלי התעסקויות מיותרות, תפוחי אדמה קטנים וממכרים שמכינים במחבת עם חמאה ותיבול מושלם - אתם חייבים לנסות!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• 15 יח׳ בייבי תפו״א
• כף מלח
• 20 גרם חמאה
• כפית פפריקה מתוקה
• ½ כפית אבקת שום
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית טימין
• כפית מלח
• 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את התפו״א וכף מלח.
לאחר 20/22 דק׳ בודקים עם סכין שהתפו״א רך מבפנים (דוגמא בסרטון)
מוציאים מהמים, חותכים לחצאים ומניחים בצלחת.
מחממים מחבת על אש נמוכה.
זורקים את חמאה, התבלינים ומערבבים.
מניחים את תפו״א במחבת כלפיי הצד הפנימי.
מעלים את האש לגבוהה ומוסיפים שמן זית.
לאחר כ-2 דק׳, מערבבים/מקפיצים עד שמקבלים צבע זהוב ואחיד לכל התפו״א.
יאללה תעבירו לצלחת ובתאבון ❤️

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.ואם אהבתם את המתכון הזה לתפוחי אדמה קטנים בחמאה, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור