מצרכים:
• 15 יח׳ בייבי תפו״א
• כף מלח
• 20 גרם חמאה
• כפית פפריקה מתוקה
• ½ כפית אבקת שום
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית טימין
• כפית מלח
• 2 כפות שמן זית
אופן הכנה:
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את התפו״א וכף מלח.
לאחר 20/22 דק׳ בודקים עם סכין שהתפו״א רך מבפנים (דוגמא בסרטון)
מוציאים מהמים, חותכים לחצאים ומניחים בצלחת.
מחממים מחבת על אש נמוכה.
זורקים את חמאה, התבלינים ומערבבים.
מניחים את תפו״א במחבת כלפיי הצד הפנימי.
מעלים את האש לגבוהה ומוסיפים שמן זית.
לאחר כ-2 דק׳, מערבבים/מקפיצים עד שמקבלים צבע זהוב ואחיד לכל התפו״א.
יאללה תעבירו לצלחת ובתאבון ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.ואם אהבתם את המתכון הזה לתפוחי אדמה קטנים בחמאה, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!