מצרכים:
• 1 תפו״א
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית שטוחה מלח
• כוס מוצרלה מגורדת
• בצק עלים מופשר
• ביצה
• 2 כפות שומשום
מומלץ להגיש:
• ביצים קשות
• סלט קצוץ דק
• טחינה
אופן הכנה:
מרתיחים מראש את התפו״א אדמה והביצים.
לאחר צינון התפו״א, מחממים תנור על 180 מעלות.
בקערה מערבבים את התפו״א אדמה המורתח ללא קליפה, מוסיפים פלפל, מלח, מוצרלה ומערבבים.
מעבירים את העיסה לריבוע בצק עלים וסוגרים היטב (דוגמא בסרטון)
מעבירים למגש עם נייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום בנדיבות.
מכניסים לתנור למשך 24/26 דק׳ או עד לצבע שחום.
מוציאים מהתנור, פותחים את הבורקס ומוסיפים את התוספות שאוהבים – בתאבון !❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה לפסטה פטה עם עגבניות שרי בתנור!