אחד ממתכוני הדגל אצלי במטבח – שבלולי פיצה! ביס חלומי מלא גבינה ורוטב עשיר ומתובל עם בצק פריך שיגרמו לכם ללקק את האצבעות
מצרכים:
100 גרם רסק עגבניות 22 BX (אריזה אישית)
כף אורגנו
½ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
עגבנייה אדומה גדולה מגורדות
8 דפי בצק פילו
ספריי שמן זית בטעם שום של עץ הזית
3 כוסות גבינה צהובה \ מוצרלה מגורדת
כוס זיתים ירוקים חתוכים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מתחילים ברוטב, לוקחים קערית שופכים את הרסק עגבניות, תבלינים, עגבנייה מגורדת ומערבבים עד לקבלת לרוטב אחיד.
על משטח עבודה יבש מניחים דף פילו מרססים שמן זית בטעם שום וכך 3 שכבות, בשכבה העליונה והאחרונה לא מרססים.
מורחים את הרוטב באחידות, מפזרים כוס וחצי גבינה מגורדת ומעל חצי כוס זיתים ירוקים חתוכים.
מגלגלים את הבצק בצורת רולדה ואז חותכים באופן שווה בעובי 2 אצבעות, מסדרים את שבלולי הפיצה בתבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 25 עד 27 דקות ומוכן – תהנו.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
התאהבתם בשבלולי הפיצה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.