מצרכים:
• בצק עלים קנוי (קפוא או טרי)
• 2 כפות קוטג׳
• ½ כוס מוצרלה מגורדת
• ½ כוס גבינה מלוחה מגורדת קוביות (או חמד)
• 2 ביצים
• קורט מלח
• קורט פלפל שחור
• כף שומשום
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
חותכים ריבוע מבצק עלים מופשר ומניחים בצד.
בקערה נשפוך קוטג׳, מוצרלה, גבינה מלוחה וביצה.
על הביצה נפזר מלח & פלפל ונערבב היטב.
בעזרת כף נעביר את תערובת הגבינות לבצק העלים, נסגור את הבצק בצורת משולש ונהדק את הקצוות בעזרת מזלג.
מעבירים את המאפה לתבנית עם נייר אפייה.
מורחים את החלק העליון בביצה ומפזרים שומשום באופן שווה.
מכניסים לתנור למשך 22/24 דק׳ תלוי בתנור שלכם, יש להוציא כשהבצק בצבע זהוב גם אם זה פחות או יותר זמן, תעבדו עם העיניים 👁👁
מוציאים מהתנור, נותנים לבורקס לנוח כ3 דק׳ ומתחילים בפינוקים😁
אני ממליץ על טחינה, ביצה, סלט ומלפפון חמוץ – כל אחד יכול להתפנק איך שבא לו 🥰
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת בוקר? כל המתכונים שלי לארוחת בוקר מחכים לכם ממש פה.