המתכון לבורקס פילו במילוי גבינות ותרד צולם באהבה יחד עם עדיקוש מוזמנים לקפוץ לבלוג שלה
מצרכים:
70 גרם תרד טרי
125 גרם גבינה בולגרית
200 גרם מוצרלה
½ כפית פלפל שחור
½ כפית שום גבישי
6 דפי בצק פילו
שמן זית
שומשום
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
שוטפים ומייבשים את התרד.
קוצצים את התרד דק דק ומעבירים לקערה.
מוסיפים את הגבינות, התבלינים ומערבבים היטב עם הידיים עד לאחידות.
פורסים את הבצק פילו וחותכים לשלוש באופן שווה.
מניחים רצועה של דף פילו אחד, מורחים בשמן זית, מניחים עלה שני מעל, לוקחים כף ממילוי הגבינות ומניחים בקצה הרצועה.
מגלגלים את הבורקס לפני הדוגמא בסרטון.
מרפדים מגש בנייר אפייה ומניחים את הבורקסים.
מורחים את הבורקס בשמן זית, מפזרים שומשום בנדיבות ומכניסים לתנור למשך כ-30 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום. בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לבורקס פילו, אתם חייבים לנסות את הבורקס פינוקים המטריף הזה!