ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בורקס פילו במילוי גבינות ותרד

כמה דקות עבודה ויש לכם בורקס פילו מטריף במילוי תרד וגבינות שנמתחות בביס הראשון - מושלם לארוחת ערב או בוקר מפנקת

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

70 גרם תרד טרי
125 גרם גבינה בולגרית
200 גרם מוצרלה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית שום גבישי
6 דפי בצק פילו
שמן זית
שומשום

המתכון לבורקס פילו במילוי גבינות ותרד צולם באהבה יחד עם עדיקוש מוזמנים לקפוץ לבלוג שלה

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
שוטפים ומייבשים את התרד.
קוצצים את התרד דק דק ומעבירים לקערה.
מוסיפים את הגבינות, התבלינים ומערבבים היטב עם הידיים עד לאחידות.
פורסים את הבצק פילו וחותכים לשלוש באופן שווה.
מניחים רצועה של דף פילו אחד, מורחים בשמן זית, מניחים עלה שני מעל, לוקחים כף ממילוי הגבינות ומניחים בקצה הרצועה.
מגלגלים את הבורקס לפני הדוגמא בסרטון.
מרפדים מגש בנייר אפייה ומניחים את הבורקסים.
מורחים את הבורקס בשמן זית, מפזרים שומשום בנדיבות ומכניסים לתנור למשך כ-30 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום. בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה, אתם חייבים לנסות את הבורקס פינוקים המטריף הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך