אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים את העוף 30 שניות במיקרו, מפרקים על קרש חיתוך, מוסיפים ערמונים וקוצצים יחד.
מעבירים את העוף והערמונים לקערה יחד עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
ממלאים את דפי פילו ומקפלים לבורקסים, מניחים על מגש מרופד נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום בנדיבות.
מכניסים לתנור למשך כ- 25 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים מהתנור ומגישים את הבורקס עוף לצד סלט עגבניות וטחינה לבנה – תהנו 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לבורקס עוף, אתם חייבים לנסות את הבורקס פינוקים המעולה הזה!