ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בורקס עוף וערמונים

בורקס עוף וערמונים טעים בטירוף! בורקס קל ומהיר להכנה שהוא פתרון מושלם כשנשאר עוף משבת - מנה שמתאימה לכל ארוחה וכולם יאהבו

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

250 גרם עוף
100 גרם ערמונים
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח
שליש כפית צ׳ילי גרוס
6 כפות דבש
3 כפות שמן זית
לפני אפייה:
ביצה
שומשום

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים את העוף 30 שניות במיקרו, מפרקים על קרש חיתוך, מוסיפים ערמונים וקוצצים יחד.
מעבירים את העוף והערמונים לקערה יחד עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
ממלאים את דפי פילו ומקפלים לבורקסים, מניחים על מגש מרופד נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום בנדיבות.
מכניסים לתנור למשך כ- 25 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים מהתנור ומגישים את הבורקס עוף לצד סלט עגבניות וטחינה לבנה – תהנו 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לבורקס עוף, אתם חייבים לנסות את הבורקס פינוקים המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך