צפיות: 497

בורקס עוף וערמונים

בורקס עוף וערמונים טעים בטירוף! בורקס קל ומהיר להכנה שהוא פתרון מושלם כשנשאר עוף משבת - מנה שמתאימה לכל ארוחה וכולם יאהבו
בורקס עוף
בורקס עוף

מצרכים:

250 גרם עוף
100 גרם ערמונים
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית מלח
⅓ כפית צ׳ילי גרוס
6 כפות דבש

** 2 כפות שמן זית אם העוף יבש

לפני אפייה:
• ביצה
• שומשום

אופן הכנה:


מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים את העוף 30 שניות במיקרו, מפרקים על קרש חיתוך, מוסיפים ערמונים וקוצצים יחד.
מעבירים את העוף והערמונים לקערה יחד עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב (תטעמו אם יבש יש להוסיף שמן זית – מאוד תלוי כל אחד והעוף שלו בבית)
ממלאים את דפי פילו ומקפלים לבורקסים, מניחים על מגש מרופד נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום בנדיבות.
מכניסים לתנור למשך כ- 25 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב.
מוציאים מהתנור ומגישים את הבורקס עוף לצד סלט עגבניות וטחינה לבנה – תהנו 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לבורקס עוף, אתם חייבים לנסות את הבורקס פינוקים המעולה הזה!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן