מצרכים:
• 250 גרם פרגית
• 5/6 פטריות
• 2 כפות רוטב טריאקי
• כף רוטב סויה
• כף שמן שומשום
• חופן בוטנים קצוצים
• ½ כפית שטוחה מלח
• כפית צ׳ילי גרוס
• ½ כפית אבקת שום
• דפי אורז
• מים פושרים
• ביצה
• חופן שומשום
אופן הכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות.
מרססים שמן על מחבת ומחממים על אש גבוהה.
על מחבת רותחת סוגרים את הפרגית משני צדדים.
קוצצים את הפרגית ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה פטריות חתוכות לקוביות, רוטב טריאקי, רוטב סויה, שמן שומשום, בוטנים קצוצים ותבלינים.
מערבבים היטב ומתחילים לקפל את הבורקסים.
מרטיבים את דפי האורז במים פושרים/חמימים, מניחים על משטח נוח לעבודה, מניחים חופן מהמילוי ומקפלים כמו בסרטון 👆🏻
מסדרים את הבורקסים בתבנית מרופדת נייר אפייה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום באחידות.
מכניסים למשך 30 דק׳ לתנור וזה הכל! מוכן ❤️
בריא, טעים וממכר
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לבורקס דפי אורז במילוי פרגית, אתם חייבים לנסות את הבורקס מים במילוי גבינות ותרד המעולה הזה.