אופן הכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות במצב גריל.
חותכים את הלחם למשולשים, מניחים חמאה וקינמון באופן שווה.
מכניסים לתנור למשך 8/9 דק׳.
מצננים כ-2 דק׳, מורחים כפית ריקוטה, מניחים חתיכה מפלח של אשכולית אדומה, עלי נענע ומניחים בצד.
חותכים את התאנים לרבעים, מצפים בסוכר (בנדיבות) ומכניסים לתנור למשך 8 דק׳.
מוציאים מהתנור מניחים על הברוסקטה, מצלחתים ומזלפים דבש בנדיבות מלמעלה.
בתאבון 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ברוסקטה תאנים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש ברוסקטה תאנים, אתם חייבים לנסות את הברוסקטה עגבניות צלויות