מצרכים:
• כוס קמח תירס
• כוס קמח לבן
• כף אבקת אפיה
• כף גדושה סוכר לבן
• כפית מלח
• 2 ביצים
• כוס מים
• 6 אצבעות מוצרלה
אופן הכנה:
מחממים שמן בסיר.
בקערה שופכים את כל המצרכים יחד ומערבבים היטב.
מעבירים לכוס גבוהה את הבלילה.
משפדים את אצבעות הגבינה.
מכניסים ומוציאים בתנועה סיבובית מהכוס.
מטגנים בשמן עמוק על אש נמוכה עד לקבלת מבע זהוב.
בתאבון😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לאצבעות מוצרלה אתם חייבים לנסות את המתכון המושלם לגריל טוסט!