ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

אסאדו בתנור

מתכון מושלם לאסאדו בתנור קל ופשוט להכנה עם תערובת התבלינים המיוחדת שלי, אסאדו טעים ומתפרק שלא תפסיקו להכין
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

2 וחצי קילו שורט ריבס (אסאדו)
4 כפות סילאן
3 כפות שמן זית
3 כפות תערובת תבלינים לבשר - למתכון לחצו כאן

אופן הכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות.
בעזרת נייר סופג סופגים את הנוזלים שעל נתח האסאדו.
מערבבים סילאן ושמן זית בקערית.
מורחים את הנתח מכל הצדדים (לא חייב לסיים את הכמות של הסילאן והשמן שעירבבנו), שופכים באחידות ביף ראב (תערובת תבלינים) בכל צידי הנתח ודואגים ״להדביק״ את התבלינים.
מכניסים לתנור את הנתח חשוף למשך שעה.
לאחר שעה, מוציאים את האסאדו מהתנור, עוטפים ב3 ניירות אפייה ועוטפים היטב בנייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 4 וחצי שעות נוספות על רשת התנור ומתחת תבנית אם יטפטף. (משך הבישול משתנה לפי משקל הנתח)
לאחר מכן, נותנים לנתח האסאדו לנוח כ-10 דק׳, מורידים את העטיפות, שולפים את העצמות ומפרקים את הנתח לשיערות.
יאללה בתאבון!

מתכון לתערובת תבלינים לבשר לחץ כאן

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן את האסאדו בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו כשמנת האסאדו מוכנה צריך תוספת ליד, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור