אופן הכנה:
מחממים תנור ל150 מעלות.
בעזרת נייר סופג סופגים את הנוזלים שעל נתח האסאדו.
מערבבים סילאן ושמן זית בקערית.
מורחים את הנתח מכל הצדדים (לא חייב לסיים את הכמות של הסילאן והשמן שעירבבנו), שופכים באחידות ביף ראב (תערובת תבלינים) בכל צידי הנתח ודואגים ״להדביק״ את התבלינים.
מכניסים לתנור את הנתח חשוף למשך שעה.
לאחר שעה, מוציאים את האסאדו מהתנור, עוטפים ב3 ניירות אפייה ועוטפים היטב בנייר כסף.
מכניסים לתנור למשך 4 וחצי שעות נוספות על רשת התנור ומתחת תבנית אם יטפטף. (משך הבישול משתנה לפי משקל הנתח)
לאחר מכן, נותנים לנתח האסאדו לנוח כ-10 דק׳, מורידים את העטיפות, שולפים את העצמות ומפרקים את הנתח לשיערות.
יאללה בתאבון!
מתכון לתערובת תבלינים לבשר לחץ כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את האסאדו בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו כשמנת האסאדו מוכנה צריך תוספת ליד, אתם חייבים לנסות את הפוטטוס בתנור המושלמים האלו!