מצרכים:
מחממים תנור ל150 מעלות.
בעזרת נייר סופג סופגים את הנוזלים שעל הנתח.
מניחים 2 ניירות אפייה על משטח עבודה ועליהם את הנתח כשהעצמות כלפיי מטה.
מזלפים את הדבש בחלקו העליון של הנתח, שופכים את התבלינים באחידות על הדבש ועוטפים את הנתח בצורה מושלמת בעזרת הניירות אפייה.
פורסים נייר כסף ומניחים את הנתח בפנים ומגלגלים כ- 2 שכבות.
מכניסים לתנור את הנתח למשך 6 שעות.
שימו לב שאנחנו מניחים את הנתח על רשת התנור ומתחת לרשת מכניסים תבנית (אם נוזלים יברחו).
לאחר ההמתנה, מכבים את התנור, פותחים את דלת התנור ונותנים לנתח לנוח כ20 דק׳.
מורידים את העטיפות חותכים ומגישים -יאללה בתאבון!
*ניתן להכניס את הנתח האסאדו לתנור למשך 10 שעות על 110 מעלות
** שימו לב זמן ההכנה משתנה לפי משקל הנתח
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אסאדו בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.