אופן ההכנה:
ראשית מחממים את הסמארט ליד על מצב צריבה.
בקערה מערבבים את הבשר, מלח ים והקמח ומצפים את הבשר היטב.
שופכים שמן זית לסיר ומתחילים לצרוב היטב את הבשר מכל הצדדים אנחנו רוצים לקבל צבע שחום ויפה של בשר צרוב.
כש-80% מהצריבה נעשתה מוסיפים בצלי שאלוט שלמים, גזר קלוף וחתוך גס, שיני שום שלמות וצורבים יחד עם הבשר במשך 3 דק׳.
שופכים פנימה יין אדום ומיד מוסיפים את תפוחי האדמה, טימין, עלי דפנה, פלפל ומלח.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
רגע לפני שנסגור את מכסה הסמארט ליד שוברים גבעול סלרי ונכניס לתוך הנוזלים.
סוגרים את המכסה ומעבירים למצב סיר לחץ.
מכוונים למשך שעה אפשר עד שעה וחצי.
מחכים שהנינג׳ה תעדכן אותנו שהתבשיל מוכן ולאחר שחרור הלחץ אפשר מיד לאכול!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אסאדו ביין אדום? אל תשכחו לצלם את ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
לעוד מתכוני בשר מעולים לחצו כאן
פרסום במימון נינג'ה