ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

אסאדו ביין אדום

אסאדו מפורק ביין אדום שמכינים בשעה בעזרת הסיר לחץ של נינג'ה - המתכון הכי קל ומרשים שיש, מבטיח שתתמכרו לטעמים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

1 קילו שפונדרה עם עצם (אסאדו)
כפית מלח ים
כף קמח
2 כפות שמן זית
4 בצלי שאלוט
2 גזרים גדולים
5 שיני שום
בקבוק יין אדום (750 מ״ל) שאוהבים לשתות
8 תפוחי אדמה בייבי
ענף גדול טימין
2 עלי דפנה (יש להוציא לאחר הבישול - זהירות חנק)
כפית פלפל שחור גרוס
כף שטוחה מלח דק
גבעול סלרי עם העלים
ניתן להחליף את נתח הבשר לצלי כתף (מספר 5 בלבד - לא כתף 4) או לאונטריב (מספר 2)

אופן ההכנה:

ראשית מחממים את הסמארט ליד על מצב צריבה.
בקערה מערבבים את הבשר, מלח ים והקמח ומצפים את הבשר היטב.
שופכים שמן זית לסיר ומתחילים לצרוב היטב את הבשר מכל הצדדים אנחנו רוצים לקבל צבע שחום ויפה של בשר צרוב.
כש-80% מהצריבה נעשתה מוסיפים בצלי שאלוט שלמים, גזר קלוף וחתוך גס, שיני שום שלמות וצורבים יחד עם הבשר במשך 3 דק׳.
שופכים פנימה יין אדום ומיד מוסיפים את תפוחי האדמה, טימין, עלי דפנה, פלפל ומלח.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
רגע לפני שנסגור את מכסה הסמארט ליד שוברים גבעול סלרי ונכניס לתוך הנוזלים.
סוגרים את המכסה ומעבירים למצב סיר לחץ.
מכוונים למשך שעה אפשר עד שעה וחצי.
מחכים שהנינג׳ה תעדכן אותנו שהתבשיל מוכן ולאחר שחרור הלחץ אפשר מיד לאכול!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן אסאדו ביין אדום? אל תשכחו לצלם את ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

לעוד מתכוני בשר מעולים לחצו כאן

פרסום במימון נינג'ה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור