ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אנטיפסטי קל ומהיר

אנטיפסטי קל, מהיר להכנה וטעים ברמות שישדרג כל ארוחה! הוא מתאים גם לארוחת צהריים או ערב וגם מנה מעולה כשמארחים

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

חציל גדול
2 בטטות או בטטה גדולה
זוקיני גדול
2 פלפלים אדומים
3 גזרים
2 בצלים סגולים (אפשר גם לבנים)
2 ראשי שום
רבע כוס שמן זית
2 כפות מלח ים
כף שטוחה פלפל שחור גרוס
10 ענפי טימין
2 ענפי רוזמרין

אופן הכנה:

מחממים תנור ל190 מעלות.
במגש מרופד נייר אפייה מסדרים את הירקות לאנטיפסטי, שאת הירקות שצריכים בישול ארוך יותר חתוך דק ואת הקצרים נחתוך עבה יותר.
את החציל חותכים דק בצורת ירח, את הבטטה פורסים לטבעות דקות, את הזוקיני פורסים לטבעות עבות.
את הפלפלים פורסים למקלות עבים, את הגזר לטבעות דקות, את הבצל חוצים לרבעים ואת השום חוצים לחצי.
שופכים שמן זית, מלח, ופלפל גרוס באחידות.
מניחים עשבי תבלין ומכניסים לתנור למשך 35 דקות.
לאחר מכן פותחים את התנור ומביטים פנימה, אם יש ירק שהגיע למידת צבע שחום מספיק ואנו רוצים לעצור את השחמה שלו אנו מניחים נייר אפייה על השורה שלו ישירות על הירק (חותכים עם מספריים בהתאם לעובי השורה) וממשיכים את הצלייה בתנור במשך 15 דק׳ נוספות.
מוכן – תהנו 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לאנטיפסטי, אתם חייבים לנסות את הרביולי סלק המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך