אז איך בוחרים אבטיח מתוק וטעים?
1. אבטיח חלק בגוון ירוק כהה ולא בהיר
2. אבטיח כבד לעומת גודלו
3. אבטיח שהוא לא גדול מידי או קטן מידי- בחרו בינוני
4. עוקץ הפרי צריך להיות ירוק במעמד הרכישה אך המתינו כמה ימים עד שתחתכו אותו- עד שהעוקץ הופך חום. ולא אל תקנו אבטיח עם עוקץ חום! לא תוכלו לדייק לגביי הטריות
5. הכי חשוב לשים לב לכתם שמש, אומנם הכתם לא נוצר עקב חשיפה לשמש אלא מהאזור שהאבטיח יושב על הקרקע, אבל אנחנו רוצים לבחור פרי עם כתם צהוב ולא לבן!
6. דפיקות – יש לדפוק עם אצבע אחת בלבד בחוזקה על האבטיח, אם הוא מחזיר קול הד סימן שהוא בשל!
תהנווווו בהצלחה!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואחרי שמצאתם את האבטיח המתוק והמושלם, בואו לחתוך את כל יתר הפירות בדרך הכי כיפית שיש!