אופן ההכנה:
בכלי גדול ממיסים את האבקת שוקו ומים חמים יחד (מי שרוצה תוסיפו את הסוכר פה)
מעבירים לתבנית קרח נקייה – יש לשטוף היטב את התבנית לפני שימוש ומכניסים למקפיא.
מיד שופכים לתבנית נקייה נוספת את החלב ומכניסים למקפיא.
לאחר 8 שעות או לילה במקפיא מעבירים את כל כמות השוקו והחלב שהקפאנו לבלנדר של שייקים או לכלי של בלנדר מוט.
טוחנים יחד עם רבע כוס החלב בזרימה איטית עד למרקם של אייס שוקו
מוכן 🤍 מעבירים את השוקו לכוס עם קש – תהנו 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אייס שוקו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את האייס שוקו, אתם תעופו על האייס קפה!