אופן הכנה:
בכלי גדול ממיסים את הקפה, סוכר ומים חמים יחד, מעבירים לתבנית קרח נקייה (יש לשטוף היטב לפני שימוש) ומכניסים למקפיא.
מיד שופכים לתבנית נקייה נוספת את החלב ומכניסים למקפיא.
לאחר 8 שעות או לילה במקפיא מעבירים לבלנדר של שייקים עם החלב או לכלי של בלנדר מוט וטוחנים יחד עם החלב בזרימה איטית.
מוכן 🤍 מעבירים את האייס קפה לכוס עם קש – תהנו 😍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את האייס קפה הזה, אתם חייבים לנסות האפוגטו וניל המעולה הזה!