אופן ההכנה:
בקנקן נוח למזיגה מערבבים היטב את כל המצרכים יחד עד שהסוכר נמס.
מעבירים את הנוזל למכונת הסלושי של נינג׳ה ומפעילים על תוכנית פרפה.
מגבירים את רמת הקור ל-4 (2 קליקים למעלה) וממתינים לצפצוף המוכר והאהוב של נינג׳ה.
מוכן! מוזגים לכוס עם קש ונהנים – מנחשים של מי הטעם המוכר והאהוב?
ניתן לשמור במכונה עובדת עד 12 שעות – לפני מזיגה יש ללחוץ שוב 2 קליקים למעלה ברמת בקור ולהמתין לצפוף.
** ניתן להחליף לחלב צמחי
*** ניתן להחליף לקרם קוקוס
** ניתן להשתמש בתחליף סוכר אריטרוטרול
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את האייס וניל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את האייס וניל, אתם תעופו על האייס קפה!