ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אורז אדום

אורז אדום של פעם טעים ברמות, עם שוקיים של עוף שמעשירות את הטעמים שלו והופכות אותו לארוחה שלמה וטעימה בסיר אחד

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

כף גדושה מלח ים \ גס
5 שוקיים עוף
3 כפות שמן
בצל גדול
כף גדושה רסק עגבניות 28BX
2 כוסות אורז יסמין
4 כוסות מים
כף בהרט לחמין
כף מלח
כף שטוחה פלפל שחור
**מומלץ להגיש לצד סלט ירקות וחמוצים

אופן הכנה:

בסיר עמוק על אש גבוהה מרתיחים מים, מוסיפים מלח גס ואת השוקיים.
מרגע הריחה מבשלים 45 דק׳ לאחר מכן מעבירים את השוקיים לצלחת.
בסיר נקי, על אש בינונית, שופכים שמן ומוסיפים בצל.
לאחר 3 דק' שהבצל קיבל מעט צבע מוסיפים את הרסק, לאחר דקה מוסיפים את השוקיים המורתחים ומערבבים במשך דקה נוספת.
מוסיפים את האורז (לאחר שטיפה), מערבבים במשך 2 דק׳ ומוסיפים את המים.
שופכים את התבלינים ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה, מורידים לאש בינונית וסופרים 10 דק׳, לאחר מכן מורידים את האש ללהבה הנמוכה ביותר למשך 10 דק׳ נוספות, לבסוף מכבים את האש, עוטפים במגבת את הסיר ונותנים לאורז אדום לנוח כ-20 דק׳ נוספות.
מוכן בתאבון

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן אורז אדום? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך