צפיות: 944

אורז אדום

אורז אדום של פעם טעים ברמות, עם שוקיים של עוף שמעשירות את הטעמים שלו והופכות אותו לארוחה שלמה וטעימה בסיר אחד
אורז אדום

מצרכים:

• 2 ליטר מים
• כך גדושה מלח
• 5 שוקיים עוף
• 3 כפות שמן
• בצל גדול
• כף גדושה רסק עגבניות 28BX
• 2 כוסות אורז יסמין
• 4 כוסות מים
• כף בהרט לחמין
• כף מלח
• כף שטוחה פלפל שחור

**מומלץ לצד סלט ירקות וחמוצים

אופן הכנה:

בסיר עמוק על אש גבוהה שופכים מים, מוסיפים מלח ואת השוקיים.
מרתיחים כ-30 דק׳ ומעבירים לצלחת.
בסיר נקי, על אש בינונית, שופכים שמן ומוסיפים בצל.
לאחר דקה מוסיפים את הרסק, לאחר דקה מוסיפים את השוקיים המורתחים ומערבבים במשך דקה נוספת.
מוסיפים את האורז (לאחר שטיפה), מערבבים במשך 2 דק׳ ומוסיפים את המים.
שופכים את התבלינים ומערבבים היטב.
מרתיחים במשך 10 דק׳, לאחר מכן מורידים את האש ללהבה הנמוכה ביותר למשך 10 דק׳ נוספות, לבסוף מכבים את האש, עוטפים במגבת ונותנים לאורז לנוח כ-20 דק׳ נוספות.
מוכן 😍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן