אופן ההכנה:
במחבת גדולה או וואק על אש גבוהה מחממים את השמן ומוסיפים בצל פרוס. לאחר שהבצל התחיל לקבל צבע זהוב מוסיפים גזר חתוך למקלות ואחרי 2 דק׳ מוסיפים את הפלפל פרוס דק וחצאי שיני שום. לאחר 7 דק׳ בישול מוסיפים קוביות חזה עוף, פלפל קאיין, מלח ומערבבים היטב. ולבסוף אחרי 3 דק׳ מוסיפים את הכרוב הלבן קצוץ דק. ממשיכים לבשל עד לאידוי 90% מהנוזלים, מכבים את הגז ונותנים למוקפץ לנוח. במקביל מקשקשים בצלחת אחת ביצים ובצלחת שניה מניחים פירורי לחם. בסיר רחב או מחבת עמוקה מחממים את השמן בגובה 4 ס״מ על אש בינונית. על משטח עבודה נוח, נקי ויבש מניחים את הטורטייה. ממלאים את הטורטיה במוקפץ (צונן – לא חם!), מגלגלים ומורחים ביצה בעזרת מברשת לפי הדוגמא בסרטון. טובלים את שאר הטורטיה בביצה ומיד לפירורי לחם. מעבירים בעזרת כף מחוררת לשמן לטיגון מהיר עד לצבע שחום בהיר.
מוכן! מעבירים לרשת ליבוש השמן ומגישים לצד רטבים שאוהבים.
המתכון מספיק ל-6 מנות עיקריות בעלות של 49.90₪
** המחיר מתייחס ל- 15.6.23 ועלול להשתנות
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את האגרול טורטייה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואחרי האגרול טורטייה חייב משהו מתוק! מתכון למלבי ב50 ש"ח בלבד!
פרסום ממומן בשיתוף קרפור