ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אבוקדו בורגר

אם עדיין לא אכלתם אף פעם אבוקדו בורגר, אתם חייבים להכין את המתכון הזה! כמה הוא פשוט ככה הוא טעים - מושלם לאוהבי האבוקדו

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

אבוקדו
3 כפות קמח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית אבקת שום
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
ביצה
כף מיונז
כוס פירורי לחם
לחמניית המבורגר
רוטב אלף האיים
חסה
עגבנייה
חמוצים
בצל סגול

אופן הכנה:

מחממים שמן בסיר עמוק או צ׳יפסר על אש בינונית.
חוצים את האבוקדו אס לחצי ומקלפים את הקליפה (מתקלף בקלות רבה).
בצלחת מערבבים קמח, פלפל שחור, אבקת שום, מלח, פפריקה ומקמחים את חצאי האבוקדו.
בצלחת נפרדת מקשקשים ביצה ומיונז, מניחים את האבוקדו ומורחים היטב ע״י מסאז׳ קל.
מעבירים לצלחת מלאה בפירורי לחם ומיד לטיגון בשמן עמוק עד לקבלת צבע שחום.
מוציאים מהשמן ומשאירים ברשת / על רשת לייבוש מלא של השמן (לא על נייר סופג).
במקביל מכינים את הלחמנייה.
מזלפים אלף האיים על הלחמניות, מניחים חסה, עגבנייה, חמוצים ובצל סגול.
מניחים את האבוקדו מעל, סוגרים ומוכן אבוקדו בורגר – בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עכשיו נשאר רק להכין סלט טעים לצד האבוקדו בורגר, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך