אופן הכנה:
מחממים שמן בסיר עמוק או צ׳יפסר על אש בינונית.
חוצים את האבוקדו אס לחצי ומקלפים את הקליפה (מתקלף בקלות רבה).
בצלחת מערבבים קמח, פלפל שחור, אבקת שום, מלח, פפריקה ומקמחים את חצאי האבוקדו.
בצלחת נפרדת מקשקשים ביצה ומיונז, מניחים את האבוקדו ומורחים היטב ע״י מסאז׳ קל.
מעבירים לצלחת מלאה בפירורי לחם ומיד לטיגון בשמן עמוק עד לקבלת צבע שחום.
מוציאים מהשמן ומשאירים ברשת / על רשת לייבוש מלא של השמן (לא על נייר סופג).
במקביל מכינים את הלחמנייה.
מזלפים אלף האיים על הלחמניות, מניחים חסה, עגבנייה, חמוצים ובצל סגול.
מניחים את האבוקדו מעל, סוגרים ומוכן אבוקדו בורגר – בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עכשיו נשאר רק להכין סלט טעים לצד האבוקדו בורגר, אתם חייבים לנסות את הסלט קיסר המושלם הזה!