אופן ההכנה:
מגרדים את התפו״א בפומפייה וסוחטים היטב מהנוזלים.
מניחים במסננת שיושבת בתוך קערה, מפזרים מלח מעל ומערבבים בתנועת סחיטה.
מניחים לתפו״א לשבת בצד במשך 15 דק׳ ובמקביל דופקים בעזרת פטיש שניצלים את החזה עוף הפרוס לשניצל דק.
מתבלים באופן שווה את השניצלים משני הצדדים לפי הכמויות שיש ברשימת המצרכים ומניחים במגש.
בצלחת עמוקה ורחבה מקשקשים את מצרכים הבלילה ביחד.
נחזור לציפוי – סוחטים שוב את התפו״א ומעבירים למגש רחב יחד עם פירורי לחם, שומשום והתבלינים.
מערבבים היטב את הציפוי עד לקבלת ציפוי אחיד ויבש – חשוב יבש.
מחממים שמן ל-165 מעלות בסיר סוטאז או מחבת רחבה ועמוקה כזאת שיכולה להכיל את כל השניצל – ומתחילים לעבוד על הטיגון.
מקמחים את השניצל משני צדדים, מעבירים לבלילת הביצים ומיד לציפוי.
בשלב הציפוי נהדק היטב את השניצל לציפוי ומיד נעביר לשמן החם.
ברגע שמכניסים לשמן מניעים את הסיר בזהירות על מנת להזיז את השניצל שלא ידבק ומצד השני להניע את השמן שייתן טיגון אחד.
לאחר קבלת צבע שחום מלמטה הופכים בעזרת מרית ופינצטה.
לאחר קבלת צבע שחום יפה מעבירים את השניצל לרשת לייבוש שמן ומוכן!
פורסים, מגישים לצד רטבים שאוהבים ובתאבון
מד חום לייזר דגם T203 מאלי אקספרס – לחצו כאן
מד חום עם חוט מאלי אקספרס – לחצו כאן
קריספר – רשת + תבנית מאלי אקספרס
פינצטה / מלקחיים מאלי אקספרס – לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שניצל לביבה ענק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.