אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
לקערה של המיקסר שופכים את הביצים והסוכר ומיד מתחילים להקפיץ על מהירות בינונית (לא גבוהה) למשך 15 דק׳ – למי שיש מיקסר בובוט כמו שלי אז דרגה 4 (למי שאין יש קוד קופון Rubi)
לאחר מכן עוצרים ומוסיפים את יתרת המצרכים לקערה – שמן, מים, מחית וניל ומנפים את הקמח פנימה (גם אם הוא מנופה מראש)
מחזירים למיקסר לערבוב מהיר של 30 שניות על אותה מהירות ורק עד לאיחוד.
עוצרים ומוסיפים חצי שקית של שוקולד צ׳יפס ומערבבים בעדינות בעזרת לקקן.
לאחר מכן ובעזרת הלקקן מעבירים את המסה לקנקן או כלי נוח למזיגה.
אנחנו הכנו קאפקייקס בקוטר 4 ס״מ בבסיס (6 ס״מ קוטר עליון)
הדגש הכי חשוב ולא משנה מה הגודל התבנית, זה למלא רק 3/4 גובה בלילה ולא עד הסוף.
רגע לפני האפייה מפזרים עוד שוקולד צ׳יפס מלמעלה ומכניסים לתנור למשך 15 דק׳ – שימו לב כל גודל אחר צריך זמני אפייה שונים העיקר שתקבלו צבע זהוב ובמבחן הקיסם שיצא יבש.
צריך לצאת לכם כ-24 יח׳ לפני שתשאלו.
בין אפייה אחת לשנייה יש להכניס את הבלילה למקרר ולפני שיוצקים לתבניות יש לתת ערבוב עדין על מנת להרים את השוקולד צ׳יפס למעלה.
לרכישת המיקסר לחצו כאן והזינו קוד קופון: Rubi
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קאפקייקס שוקולד צ׳יפס? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לקאפקייקס שוקולד צ׳יפס, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!
 
				 
															 
															