אופן ההכנה:
מכינים את הרוטב: במעבד מזון מכניסים את כל המצרכים וטוחנים היטב עד לקבלת רוטב חלק.
מכינים פסטה שאוהבים לפי הוראות יצרן, רגע לפני סינון הפסטה שומרים כוס ממי הבישול בצד.
מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר היבש.
מעבירים את כל הרוטב שהכנו על הפסטה החמה, שופכים את כוס המים ששמרנו בצד.
מערבבים היטב (מחוץ לאש) עד לאיחוד ועטיפה של כל הפסטה ברוטב.
המתכון צולם באהבה עם רחלי ואפרת 🤍
הכנתם.ן פסטה פסטו קוטג׳? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
ותתפנקו לצד הפסטה פסטו קוטג׳ עם הפיצה הביתית הכי טעימה בעולם!