אופן ההכנה:
לקערה של המיקסר מכניסים את מרכיבי הבצק לי רשימת המצרכים.
מעבירים את הבצק ללישה על המהירות הכי איטית במיקסר למשך 10 דק׳ (עם וו לישה).
לאחר מכן עוטפים את הקערה בניילון נצמד להתפחה של שעתיים.
במקביל מכינים את רוטב הפיצה, פשוט מערבבים את התבלינים והפאסטה.
מפנצ׳רים את הבצק לאחר ההתפחה ומעבירים למגש תנור מרופד נייר אפייה.
מותחים את הבצק באופן שווה על כל התבנית ומיד מורחים רוטב פיצה בכמות שאוהבים.
עכשיו נותנים לבצק התפחה של 20 דק׳ ובמקביל מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
מכניסים את הפיצה (ללא הגבינה – זאת לא טעות) לתנור למשך 25 דק׳.
מוציאים את הפיצה מהתנור וחותכים לקוביות – תעזרו בקלף ברזל הכי קל.
מפזרים מוצרלה באופן שווה ולאחר מכן זיתים (שהם לא חובה).
מיד מחזירים לתנור למינימום 5 דק׳ ומקסימום 10 דק׳ – כל אחד איך שהוא אוהב את הגבינה.
מוכן – קוראים לכולם ובתאבון!
המתכון צולם באהבה עם רחלי ואפרת 🤍
הכנתם.ן פיצה ביתית הכי טעימה בעולם? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
אחרי הפיצה הביתית הכי טעימה בעולם נסו את הלחמניות בואיקוס ב5 מצרכים בלבד ללא לישה וללא התפחה!