אופן ההכנה:
ראשית מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
בקערה גדולה מערבבים בעזרת כף את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק דביק, שנקרע ולא אחיד.
יוצקים את הבצק באופן שווה ל-9 פיצות במגש מרופד נייר אפייה, בעזרת כף משטחים את הבצק לעיגולי פיצה.
על כל פיצה מורחים בעדינות רבה כף של רוטב פאסטה, מעל מפזרים גבינה ואת התוספות שרוצים.
מכניסים לתנור ל-35 דקות מינימום ועד 40 דקות מקסימום.
מי שרוצה לקבל תוצאה קריספית בתחתית הפיצה יש להעביר את המגש לתחתית התנור (ממש להניח בתחתית) ב-10 דקות האחרונות של האפייה.
מוכן! מוציאים מהתנור לצינון של 5 דק׳ ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פיצה ב-5 מצרכים בלבד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפיצה ב-5 מצרכים בלבד? עכשיו נסו את הפשטידת תירס המושלמת הזאת