כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

עוגת ביסקוויטים שוקולד ללא אפייה

עוגת ביסקוויטים שוקולד ללא אפייה- קינוח קל, מהיר ומפנק. שכבות ביסקוויט עם קרם שוקולדי עשיר, בלי צורך בתנור. מתכון קלאסי שכל המשפחה אוהבת.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

לקרם שוקולד:
2 מיכל שמנת מתוקה 38% תנובה - 500 מ״ל
4 כפות אבקת סוכר - 50 גרם
גביע אשל תנובה - 200 מ״ל
גביע גבינה לבנה 5% תנובה - 250 גרם
חבילה אינסטנט פודינג שוקולד - 80 גרם
לביסקוויטים:
שרוול ביסקוויטים 250 גרם
כוס חלב תנובה - 240 מ״ל
לגאנש:
מיכל שמנת מתוקה תנובה 38% - 250 מ״ל
2 טבלה שוקולד מריר או חלב או לבן - 200 גרם
** טיפ הזהב ערבבו 2 סוגי שוקולד לגאנש - מריר וחלב

אופן ההכנה:


בקערה עמוקה ורחבה שופכים את מיכלי השמנת יחד עם האבקת סוכר ובעזרת מטרפה מקציפים למרקם של יוגורט.
מוסיפים את האשל, גבינה לבנה והאינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים היטב בעזרת לקקן עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
בקערה רחבה שופכים כוס חלב ומתחילים לבנות את העוגה ב-3 שכבות של ביסקוויטים – שימו לב לחלק באופן שווה את הקרם בין השכבות.
כל ביסקוויט שנכנס לעוגה עובר טבילה משני הצדדים בחלב.
לאחר שהעוגה מוכנה מכינים אותה למקרר לייצוב של שעה.
עכשיו ורק עכשיו מכינים גאנש שוקולד, מערבבים שמנת מתוקה עם טבלאות שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים ובין לבין נערבב.
לאחר קבלת גאנש חלק ממשיכים לערבב על מנת לצנן את הגאנש במעט.
מוציאים את העוגה מהמקרר ושופכים עלייה את הגאנש, מורחים באופן אחיד ומחזירים את העוגה למקרר מינימום ל-3 שעות וניתן לאכול.
ניתן לשמור את העוגה עד 5 ימים במקרר עטופה בניילון נצמד.

פרסום במימון תנובה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן עוגת ביסקוויטים שוקולד ללא אפייה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את הביסקוויטים שוקולד ללא אפייה, אתם תעופו על הגרסא הקלאסית וניל!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור