אופן ההכנה:
בקערה עמוקה ורחבה שופכים את מיכלי השמנת יחד עם האבקת סוכר ובעזרת מטרפה מקציפים למרקם של יוגורט.
מוסיפים את האשל, גבינה לבנה והאינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים היטב בעזרת לקקן עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
בקערה רחבה שופכים כוס חלב ומתחילים לבנות את העוגה ב-3 שכבות של ביסקוויטים – שימו לב לחלק באופן שווה את הקרם בין השכבות.
כל ביסקוויט שנכנס לעוגה עובר טבילה משני הצדדים בחלב.
לאחר שהעוגה מוכנה מכינים אותה למקרר לייצוב של שעה.
עכשיו ורק עכשיו מכינים גאנש שוקולד, מערבבים שמנת מתוקה עם טבלאות שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים ובין לבין נערבב.
לאחר קבלת גאנש חלק ממשיכים לערבב על מנת לצנן את הגאנש במעט.
מוציאים את העוגה מהמקרר ושופכים עלייה את הגאנש, מורחים באופן אחיד ומחזירים את העוגה למקרר מינימום ל-3 שעות וניתן לאכול.
ניתן לשמור את העוגה עד 5 ימים במקרר עטופה בניילון נצמד.
פרסום במימון תנובה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוגת ביסקוויטים שוקולד ללא אפייה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הביסקוויטים שוקולד ללא אפייה, אתם תעופו על הגרסא הקלאסית וניל!