כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

נקניקיות מרגז חריפות

נקניקיות מרגז חריפות – מתכון קל וטעים עם שילוב תבלינים עזים, ארומה מטריפה וטעם בועט. מושלמות לצלייה עם פיתה חריפה וסלטים בצד
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

1 קילו צוואר מספר 10 טחון (אם אין אז מס׳ 2)
1 קילו צלעות מספר 2 טחון
200 גרם שומן כבש (אפשר שומן בקר)
כף זרעי כוסברה - 10 גרם
כפית גדושה שום גבישי - 8 גרם
כפית כמון - 6 גרם
כף גדושה פפריקה מתוקה - 15 גרם
כף פלפל שחור טחון - 18 גרם
2 כפות מלח - 48 גרם
כף גדושה פלפל צ׳ומה או אריסה - 40 גרם
שרוול קולגן לנקניקיות

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים את הבשר יחד עם שומן חתוך לקוביות קטנות – מי שלא אוהב חתיכות שומן יש לגרד בפומפייה.
מוסיפים את כל התבלינים פנימה ומערבבים היטב.
לאחר מכן מכניסים למכונת הנקניקיות ומתחילים לעבוד לפי הדוגמא בסרטון.
מוכן.
משאירים מינימום שעתיים במקרר ועד לילה במקרר (12 שעות) בקופסא אטומה ואחרי זה מיד למנגל.
מי שרוצה להקפיא יש לתת שעתיים במקרר ורק אז להקפיא בקופסא אטומה עד חצי שנה.

כאן ניתן לרכוש את המכשיר ניקנוק

וכאן ניתן לרכוש שרוול קולוגן

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן נקניקיות מרגז חריפות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את הנקניקיות מרגז חריפות? אז אתם תעופו על הבשר מפור ומעושן בפרנה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור